Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Author
Title
Subject
Issue Date
Help
Language
English
русский
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
_________________________
For Authors
Welcome to the Open access repository!
Search
Search:
All of DSpace
Публикации сотрудников БелГУ
Статьи из сборников
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-5 of 5 (Search time: 0.053 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2013
О математическом моделировании рецептур мучных изделий с высоким содержанием дефицитных нутриентов
Крутовой, Ж. А.
;
Мячикова, Н. И.
;
Запаренко, А. В.
;
Касилова, Л. А.
;
Сорокопудов, В. Н.
2013
Разработка рецептуры сыроедческого живого хлеба из пророщенных зерен пшеницы
Биньковская, О. В.
;
Мячикова, Н. И.
;
Толмачева, Н. П.
2013
Применение изостатического прессования для увеличения сроков хранения продукции из культивируемых грибов
Мячикова, Н. И.
;
Сорокопудов, В. Н.
;
Мячиков, А. В.
2013
Использование муки из семян тыквы с целью улучшения потребительских характеристик бисквитного полуфабриката
Мячикова, Н. И.
;
Мовчан, И. Г.
;
Дараган, В. А.
;
Попкова, Е. В.
2013
Способы проращивания семян некоторых зерновых культур и антиоксидантная активность пророщенных проростков
Мячикова, Н. И.
;
Дейнека, Л. А.
;
Захаренко, Е. В.
;
Мячикова, О. А.
;
Мячикова, Е. А.
Discover
Author
2
Сорокопудов, В. Н.
1
Биньковская, О. В.
1
Дараган, В. А.
1
Дейнека, Л. А.
1
Запаренко, А. В.
1
Захаренко, Е. В.
1
Касилова, Л. А.
1
Крутовой, Ж. А.
1
Мовчан, И. Г.
1
Мячиков, А. В.
.
next >
Subject
5
техника
2
рецептура
1
аминокислоты
1
антиоксидантная активность
1
бисквитные полуфабрикаты
1
всхожесть проростков
1
зерновые культуры
1
изостатическое прессование
1
кондитерское производство
1
культивируемые грибы
.
next >