Skip navigation
BelSU DSpace logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/54418
Название: Improvement of resistance of forage beans to pathogens by compositing them with SiO2 and chitosan nanoparticles
Авторы: Kurkina, Yu. N.
Ngo Thi, Diem Kieu
Kareem Juiafari, S.
Sсherbacova, A. Yu.
Boyarshin, K. S.
Ключевые слова: agriculture
plant diseases
plant resistance
nanoparticles
Fusarium
vegetable beans
forage beans
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Improvement of resistance of forage beans to pathogens by compositing them with SiO2 and chitosan nanoparticles / Kurkina Yu.N. [et al.] // Journal of Nanostructures. - 2022. - Vol.12, №2.-P. 279-286.
Краткий осмотр (реферат): This work aimed to select vegetable and forage beans with different degrees of resistance to Fusarium seedlings. For several years in the soil and climatic conditions of the city of Belgorod on the territory of the National Research University "BelGU", a collection of beans for fodder and vegetable use was studied against a natural infectious background. Most of the tested varieties of beans (69%) were characterized by low resistance. No immune and fusarium-resistant bean varieties have been identified
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/54418
Располагается в коллекциях:Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kurkina_Improvement_Resistance.pdf555.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.