Skip navigation
BelSU DSpace logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/51499
Название: The effect of amber acid on the productivity and chemical composition of tomatoes grown in a climatic chamber
Авторы: Knyazeva, I. V.
Dorokhov, A. S.
Vershinina, O. V.
Myachikova, N. I.
Grishin, A. A.
Ключевые слова: agriculture
crop production
amber acid
biostimulant
climatic chamber
functional nutrition
Solanum lycopersicum L.
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: The effect of amber acid on the productivity and chemical composition of tomatoes grown in a climatic chamber / I.V. Knyazeva [et al.] // Scientific Study and Research - Chemistry and Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry. - 2021. - Vol.22, №3.-P. 311-319.
Краткий осмотр (реферат): The research was carried out in 2019 - 2020 in the department of closed artificial agroecosystems for plant growing in the Federal State Budgetary Scientific Institution "Federal Scientific Agroengineering Center VIM", Moscow. The study focused on the seeds of tomatoes (Solanum lycopersicum L.) variety “Lyana”. Amber acid was used as a biostimulating factor at the stage of pre-sowing seed treatment and with constant drip irrigation of plants throughout the entire growing season - 145 days
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/51499
Располагается в коллекциях:Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Myachikova_Effect.pdf1.28 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.