Skip navigation
BelSU DSpace logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/47686
Название: Some aspects of obtaining and use of germinated wheat seeds
Авторы: Deineka, V.
Deineka, L.
Miachikova, N.
Sorokopudov, V.
Burmenko, J.
Miachikova, O.
Miachikova, E.
Ключевые слова: food production
food products
germinated seeds
wheat
antioxidants
nutrition value
culinary products
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Some aspects of obtaining and use of germinated wheat seeds / V. Deineka [et al.] // Journal of EcoAgriTourism. - 2014. - Vol.10, №2.-P. 102-105. - (BIOATLAS : International conference of new research in food and tourism, Brasov, Romania, May, 15-17, 2014 / Transilvania University ). - Refer.: p. 105.
Краткий осмотр (реферат): Investigation results of the influence of sodium chloride solutions and treatment conditions on wheat seeds germination efficiency are presented in the article. An assortment of products with the addition of germinated seeds, their nutritional and caloric values are presented
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/47686
Располагается в коллекциях:Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Deineka_Some_aspects_14.pdf150.29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.