http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/45069
Название: | Development and analysis of fruit beverages with antioxidant properties |
Авторы: | Solomatina, E. A. Solomatin, N. M. Sorokopudov, V. N. Sorokopudova, O. A. Myachikova, N. I. |
Ключевые слова: | technics food production antioxidants fruit beverages functional products sensorial analysis technology |
Дата публикации: | 2020 |
Библиографическое описание: | Development and analysis of fruit beverages with antioxidant properties / E.A. Solomatina [et al.] // Scientific Study and Research: Chemistry and Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry. - 2020. - Vol.21, №4.-P. 555-561. |
Краткий осмотр (реферат): | This article presents an improved technology for the production of fruit beverages that does not use primary deep heat treatment of raw materials. The obtained beverages were analyzed regarding several physical indicators, content in compounds that possess antioxidant properties and a sensorial assessment |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/45069 |
Располагается в коллекциях: | Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages) |
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Myachikova_Development.pdf | 868.74 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.