Skip navigation
BelSU DSpace logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/45069
Название: Development and analysis of fruit beverages with antioxidant properties
Авторы: Solomatina, E. A.
Solomatin, N. M.
Sorokopudov, V. N.
Sorokopudova, O. A.
Myachikova, N. I.
Ключевые слова: technics
food production
antioxidants
fruit beverages
functional products
sensorial analysis
technology
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Development and analysis of fruit beverages with antioxidant properties / E.A. Solomatina [et al.] // Scientific Study and Research: Chemistry and Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry. - 2020. - Vol.21, №4.-P. 555-561.
Краткий осмотр (реферат): This article presents an improved technology for the production of fruit beverages that does not use primary deep heat treatment of raw materials. The obtained beverages were analyzed regarding several physical indicators, content in compounds that possess antioxidant properties and a sensorial assessment
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/45069
Располагается в коллекциях:Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Myachikova_Development.pdf868.74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.