Skip navigation
BelSU DSpace logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/30842
Название: The methodology of the analysis and synthesis of rational choice recipes of cooking dishes
Авторы: Myachikova, N. I.
Remnev, A. I.
Binkovskaya, O. V.
Korotkikh, I. Yu.
Boltenko, Yu. A.
Ключевые слова: equipment
writing production
cooking
dishes
ational choice of dishes
technology of dishes
analysis
synthesis
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: The methodology of the analysis and synthesis of rational choice recipes of cooking dishes / N.I. Myachikova, A.I. Remnev, O.V. Binkovskaya [et al.] // EurAsian Journal of BioSciences. - 2019. - Vol.13, №2.-P. 1115-1119.
Краткий осмотр (реферат): In the analysis and synthesis, an assessment is conducted according to the criteria of rational choice of the layout solution from the arrays of the formed set of recipes for the preparation of recommended dishes. From the array of new, well-known recipes and their technologies of preparation of various dishes by analysis and synthesis of layout solutions the methodology of rational choice of dishes, allowing for different criteria to establish the best possible choice is proposed
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/30842
Располагается в коллекциях:Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Myachikova_The methodology.pdf937.35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.