Skip navigation
BelSU DSpace logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/28059
Название: Properties of nanostructured chia seeds and prospects of their application in functional foodstuffs
Авторы: Krolevets, A.A.
Myachikova, N.I.
Georgescu, C.
Andreenkov, V.S.
Ключевые слова: biology
biochemistry
chia seeds
nanocapsules
NTA method
chemical composition
bioactive substances
functional foodstuff
supramolecular properties
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Properties of nanostructured chia seeds and prospects of their application in functional foodstuffs / A.A. Krolevets [и др.] // Scientific Study and Research: Chemistry and Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry. - 2019. - Vol.20, №1.-P. 103-109. - Refer.: p. 108-109.
Краткий осмотр (реферат): The research paper sets out the results of the examination of nanostructured chia seed properties by the methods of self-organization and nanoparticle tracking analysis. The research results show that the chia seed nanoparticles exhibit supramolecular properties and are water-soluble; a nanocapsule medium size is from 214 to 291 nm. That said, the size of chia seed nanocapsules depends on the nature of a carbohydrate shell
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/28059
Располагается в коллекциях:Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Myachikova_Properties_19.pdf1.01 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.