Skip navigation
BelSU DSpace logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/28058
Название: Properties of nanostructured motherwort extract and its application in fruit jelly candy production
Авторы: Krolevets, A.
Myachikova, N.
Semichev, K.
Ключевые слова: technique
food production
confectionery production
fruit jelly candy
nanostructured motherwort extract
supramolecular structures
nanostructured bioactive compounds
functional products
nanocapsule
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Krolevets, A. Properties of nanostructured motherwort extract and its application in fruit jelly candy production / A. Krolevets, N. Myachikova, K. Semichev // Advances in Biological Sciences Research. - 2019. - Vol.7.-P. 183-186. - (1st International Symposium Innovations in Life Sciences (ISILS 2019), Belgorod, 10-11 October, 2019 / Belgorod State National Research University ; ed. O. Lebedeva). - Refer.: p. 186.
Краткий осмотр (реферат): The research paper includes the information on the application of nanostructured motherwort extract in the production of fruit jelly candy, which can be used as a therapeutic functional food product. The size of nanostructured motherwort extract was determined by a nanoparticle tracking analysis (NTA)
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/28058
Располагается в коллекциях:Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Myachikova_Properties.pdf2.46 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.