Skip navigation
BelSU DSpace logo

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/24393
Title: Повышение конкурентоспособности предприятия ресторанного бизнеса (на примере ООО "Шафран")
Other Titles: Выпускная квалификационная работа
Authors: Бобровская, Л. В.
Keywords: маркетинг
конкуренция
конкурентоспособность
рыночная экономика
ресторанный бизнес
товары
услуги
потребитель
Issue Date: 2016
Citation: Бобровская, Л. В. Повышение конкурентоспособности предприятия ресторанного бизнеса (на примере ООО "Шафран") : Выпускная квалификационная работа : / Л. В. Бобровская, науч. рук. Т. Б. Климова. - Белгород, 2016. - 74 с.
URI: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/24393
Appears in Collections:2016

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bobrovskaya_Povyshenie_16.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.