Skip navigation
BelSU DSpace logo

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/24393
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБобровская, Л. В.-
dc.date.accessioned2019-02-08T10:25:45Z-
dc.date.available2019-02-08T10:25:45Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationБобровская, Л. В. Повышение конкурентоспособности предприятия ресторанного бизнеса (на примере ООО "Шафран") : Выпускная квалификационная работа : / Л. В. Бобровская, науч. рук. Т. Б. Климова. - Белгород, 2016. - 74 с.ru
dc.identifier.urihttp://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/24393-
dc.language.isoruru
dc.subjectмаркетингru
dc.subjectконкуренцияru
dc.subjectконкурентоспособностьru
dc.subjectрыночная экономикаru
dc.subjectресторанный бизнесru
dc.subjectтоварыru
dc.subjectуслугиru
dc.subjectпотребительru
dc.titleПовышение конкурентоспособности предприятия ресторанного бизнеса (на примере ООО "Шафран")ru
dc.title.alternativeВыпускная квалификационная работаru
dc.typeOtherru
Appears in Collections:2016

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bobrovskaya_Povyshenie_16.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.