Skip navigation
BelSU DSpace logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/17256
Название: Polyphenolic Compounds Composition Study in Ocimum basilicum L. Herb and the Development of Their Quantification Assessment
Авторы: Tokhtar, V. K.
Pisarev, D. I.
Novikov, O. O.
Zhilyakova, E. T.
Ключевые слова: chemistry
analytical chemistry
hydroxycinnamic acid
polyphenolic compounds
garden basil
liquid chromatography
internal standard
Ocimum basilicum L.
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Polyphenolic Compounds Composition Study in Ocimum basilicum L. Herb and the Development of Their Quantification Assessment / V. K. Tokhtar, D. I. Pisarev, O. O. Novikov et al. // Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences. - 2015. - Vol.6, N4.-P. 155-160. - References: p. 160.
Краткий осмотр (реферат): The article demonstrates the study results of the garden basil chemical composition - Ocimum basilicum L. It is established that the basic polyphenols of a plant are hydroxycinnamic acids - rosemary, caftaric, chlorogenic. Flavonoids, the dominant of which is routine, are presented in smaller quantities. An optimal method for the quantitative determination of O. basilicum L. polyphenols is offered
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/17256
Располагается в коллекциях:Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tokhtar_Polyphenolic.pdf671.87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.