Skip navigation
BelSU DSpace logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/52193
Название: Application of instrumental methods for quality control of lactoferrin and raw materials for its production
Авторы: Zhilyakova, E.
Chernyshova, M.
Spichak, I.
Fadeeva, D.
Sherstyukov, V.
Kazakova, V.
Khmyrov, A.
Ivanova, V.
Ключевые слова: chemical technology
pharmaceutical biotechnology
functional products
lactoferrin
quality control
spectrophotometric methods
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Application of instrumental methods for quality control of lactoferrin and raw materials for its production / E. Zhilyakova [et al.] ; Belgorod State National Research University // BIO Web of Conferences. - 2021. - Vol.40.-Art. 03005. - Doi: 10.1051/bioconf/20214003005.- URL: https://www.bio-conferences.org/articles/bioconf/abs/2021/12/bioconf_ils21_03005/bioconf_ils21_03005.html
Краткий осмотр (реферат): The purpose of this study is to assess the possibility of using and adapting existing spectrophotometric methods for determining the concentration of total protein and an electrophoretic method for analyzing the protein composition of whey fractions and lactoferrin substances
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/52193
Располагается в коллекциях:Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zhilyakova_Application_21.pdf976.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.