Skip navigation
BelSU DSpace logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/51500
Название: Culinary traditions, food, and eating habits in Russia
Авторы: Myachikova, N.
Shamtsyan, M.
Ключевые слова: technique
food production
culinary traditions
food
eating habits
Russia
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Myachikova, N. Culinary traditions, food, and eating habits in Russia / N. Myachikova, M. Shamtsyan // Nutritional and health aspects of food in eastern Europe / ed. D. Bogueva, T. Golikova, M. Shamtsyan [et al.]. - London, 2022. - Ch.2.-P. 13-38.
Краткий осмотр (реферат): The national cuisine is an integral part of every national culture and depends on such factors as the geographical location of the country, its climatic conditions, and the history, religion, and traditions that people have developed over many centuries. In the vast expanses from the White Sea in the north to the Black Sea in the south, from the Baltic Sea in the west to the Pacific Ocean in the east, live the Russians-a nation united in language, culture, and way of life. Russian cuisine is unique in many ways, it includes a whole range ofproducts that are not typical of other national cuisines, including buckwheat, sour milk, and caviar
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/51500
Располагается в коллекциях:Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Myachikova_Culinary.pdf462.09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.