Skip navigation
BelSU DSpace logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/4316
Название: Change of triglyceride composition of Cucurbitaceae and Taraxacum officinale seed oil during ripening
Авторы: Deineka, V. I.
Maslov, A. N.
Borzenko, O. N.
Sirotin, A. A.
Deineka, I. A.
Ключевые слова: natural science
chemistry
analytical chemistry
HPLC
triglycerides
fatty acids
Cucurbitaceae
Taraxacum officinale
Дата публикации: 2003
Библиографическое описание: Change of triglyceride composition of Cucurbitaceae and Taraxacum officinale seed oil during ripening / V.I. Deineka, A.N. Maslov, O.N. Borzenko [et al.] // Chemistry of natural compounds. - 2003. - Vol.39, N4.-P. 319-321. - Doi: 10.1023/B:CONC.0000003407.55333.c7.
Краткий осмотр (реферат): The change of triglyceride composition in seeds of certain plants of the Cucurbitaceae family and Taraxacum officinale during ripening was studied by HPLC. A small decrease in the content of palmitic derivatives in Cucurbitaceae seed oil and a questionable change of the triglyceride composition of T. officinale seed oil were found. Data for the triglyceride composition were compared with calculations performed assuming an equally probable statistical distribution of fatty-acid radicals
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/4316
Располагается в коллекциях:Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Deineka V._Change.pdf72.74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.