Skip navigation
BelSU DSpace logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/40693
Название: Theoretical and practical aspects of the production of powdered semi-finished product from cultivated mushrooms pleurotus ostreatus
Авторы: Myachikova, N.
Remnev, A.
Boltenko, Yu.
Korotkyh, I.
Binkovskaya, O.
Zinoveva, I.
Ключевые слова: food production
processing of mushrooms
powdered semi-finished product
cultivated mushrooms
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Theoretical and practical aspects of the production of powdered semi-finished product from cultivated mushrooms pleurotus ostreatus / N. Myachikova, A. Remnev, Yu. Boltenko [et. al.] // BIO Web of Conferences. - Belgorod, 2021. - Vol.30.-Art. 01012. - (Innovatios in Life Sciences (ILS 2020) : II International Simposium, Belgorod, Russia, 19-20 May 2020 / eds.: I. Spichak, O. Lebedeva). - Doi: org/10.1051/bioconf/20213001012
Краткий осмотр (реферат): The substantiation of the technology of powdered semi-finished product from cultured mushrooms Pleurotus ostreatus is presented. The composition of volatile substances of fresh mushrooms Pleurotus ostreatus was studied. It was ascertained that these substances can bind by starch polysaccharides. The results of the conducted study showed that the best flavor-forming substances are preserved in the sample containing 8% of potato starch to the mass of mushrooms boiled in their own juice. Starch is recommended to insert in dry form at the temperature of mushrooms 45С
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/40693
Располагается в коллекциях:Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Myachikova_Theoretical_21.pdf1.2 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.