Skip navigation
BelSU DSpace logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/40687
Название: Structuring meat systems using natural biopolymers
Авторы: Baranov, B.
Sokolov, A.
Boltenko, Yu.
Ключевые слова: food production
meat processing
geling mixtures
meat systems
natural biopolymers
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Baranov, B. Structuring meat systems using natural biopolymers / B. Baranov, A. Sokolov, Boltenko Yu. // BIO Web of Conferences. - Belgorod, 2021. - Vol.30.-Art. 01005. - (Innovatios in Life Sciences (ILS 2020) : II International Simposium, Belgorod, Russia, 19-20 May 2020 / eds.: I. Spichak, O. Lebedeva). - Doi: org/10.1051/bioconf/20213001005
Краткий осмотр (реферат): The features of the structure and properties of raw materials, which are a source of biopolymers of natural origin are presented. The main focus of the theoretical part is paid to the study of the process of structuring of biopolymers (proteins and polysaccharides). Practical approbation was carried out on the example of meat-containing meat and meat chopped products and semi-finished products
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/40687
Располагается в коллекциях:Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Baranov_Structuring_21.pdf710.62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.