Skip navigation
BelSU DSpace logo

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/36518
Title: Изменение жирности молока и молочных продуктов при обработке
Other Titles: выпускная квалификационная работа
Authors: Курепина, Т. Н.
Keywords: техника
пищевые производства
производство молока
производство молочных продуктов
продукты питания
молоко
кефир
йогурт
сметана
творог
пахта
сыворотка
бакалавры
Issue Date: 2018
Citation: Курепина, Т. Н. Изменение жирности молока и молочных продуктов при обработке : выпускная квалификационная работа / Т.Н. Курепина, науч. рук. Т.Н. Глубшева. - Белгород, 2018. - 53 с. - 06.03.01 Биология.
URI: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/36518
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kurepina_Izmenenie_18.pdf556.12 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.