Skip navigation
BelSU DSpace logo

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/34625
Title: Разработка концепции и проект таверны
Other Titles: выпускная квалификационная работа
Authors: Турчина, Н. Е.
Keywords: экономика
экономика общественного питания
общественное питание
таверны
товарооборот
проекты
затраты
издержки
прибыль
охрана труда
бакалавры
Issue Date: 2018
Citation: Турчина, Н. Е. Разработка концепции и проект таверны : выпускная квалификационная работа / Н.Е. Турчина, науч. рук. А.И. Ремнев. - Белгород, 2018. - 189 с. - 19.03.04 Технология продукции и организация общественного питания.
URI: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/34625
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Turchina_Razrabotka_18.pdf3.81 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.