Skip navigation
BelSU DSpace logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/30848
Название: Prospects for the use of “protected fats” in cattle feed additives
Авторы: Oleynikova, I. I.
Krut, U. A.
Tomilova, M. A.
Shaidorova, G. M.
Ключевые слова: agriculture
animal husbandry
feed additives
“protected fat”
energy additive
cattle
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Prospects for the use of “protected fats” in cattle feed additives / I.I. Oleynikova, U.A. Krut, M.A. Tomilova [et al.] // EurAsian Journal of BioSciences. - 2019. - Vol.13, №2.-P. 987-991.
Краткий осмотр (реферат): The article reviews the use and physiological effects of fats protected from decay in the rumen of ruminants, as well as types of feed additives containing “protected fats”, presents their comparative characteristics of fatty acid composition, indicators of exchange and pure lactation energy. Summarized data indicate the prospects of the technology of “protected fats” and their use in animal husbandry
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/30848
Располагается в коллекциях:Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Oleynikova_Prospects.pdf290.53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.