Skip navigation
BelSU DSpace logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/30314
Название: Development of the technology for obtaining a thick extract from fruits of milk thistle with the stage of ultrasonic influence
Авторы: Zhilyakova, E. T.
Novikov, O. O.
Tsvetkova, Z. E.
Boyko, N. N.
Pisarev, D. I.
Ключевые слова: pharmacognosy
milk thistle
flavonolignans
ultrasonic treatment
thick extract
plant material
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Development of the technology for obtaining a thick extract from fruits of milk thistle with the stage of ultrasonic influence / E. T. Zhilyakova, O. O. Novikov, Z. E. Tsvetkova [et al.] // International Journal of Green Pharmacy. - 2018. - Vol.12, N2, suppl. - P. S359-S362.
Краткий осмотр (реферат): This article presents the results of the development of technology for obtaining a thick extract of milk thistle fruits using ultrasonic treatment of plant material and extractant in the soaking stage. Materials and Methods: For the research, crushed fruits of milk thistle from “Biokor” Ltd, Penza, Russia, series 011216 were used, and the shelf life is 2 years
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/30314
Располагается в коллекциях:Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zhilyakova_Development.pdf583.19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.