Skip navigation
BelSU DSpace logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/28562
Название: Stages of economic substantiation analysis and modeling for the meat processing companies’ price strategy
Авторы: Shtefan, Y. G.
Zimakova, L. A.
Vakhrushina, M. A.
Malitskaya, V. B.
Chirkova, M. B.
Ключевые слова: economy
economy of the food industry
meat processing industry
pricing
management accounting
forecasting
analysis
modeling
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Stages of economic substantiation analysis and modeling for the meat processing companies’ price strategy / Y.G. Shtefan [et al.] // Revista ESPACIOS. - 2017. - Vol.38, №49.-P. 16.
Краткий осмотр (реферат): The authors have presented the stages of economic substantiation analysis and modeling for making decisions on the price strategy as part of management accounting in the article
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/28562
Располагается в коллекциях:Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Shtefan_Stages_17.pdf501.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.