Skip navigation
BelSU DSpace logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/20243
Название: Effect of temperature and strain on the formation of elongated fine grained structure in middle carbon steel during large plastic deformation
Авторы: Dedyulina, O. K.
Stepanov, N. D.
Salishchev, G. A.
Ключевые слова: technique
metal science
steels
middle carbon steels
fine grained structure
plastic deformation
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Dedyulina, O.K. Effect of temperature and strain on the formation of elongated fine grained structure in middle carbon steel during large plastic deformation / O. K. Dedyulina, N. D. Stepanov, G. A. Salishchev // IOP Conference Series: Materials Science and Engineering. - 2014. - Vol.63.- Art. 012054.
Краткий осмотр (реферат): The influence of deformation temperature and strain rate on the mechanisms of elongated fine grain (EFG) formation in the medium-carbon steel was studied. Compression tests were carried out at the temperatures in range of 673-973K at three different strain rates: 10-2, 1.3*10-3 and 10-4 s-1. Presence of two temperature intervals with different dominant mechanisms of deformation was identified: low temperature (673-823K) interval and high temperature (873-973K) interval. Microstructure evolution during deformation at strain rate of 1.3*10-3 s-1 and different temperatures was studied. Also was investigated the microstructure and mechanical properties of steel after warm plastic deformation
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/20243
Располагается в коллекциях:Статьи из периодических изданий и сборников (на иностранных языках) = Articles from periodicals and collections (in foreign languages)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Dedylina_Effect_of_14.pdf16.57 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.