Skip navigation
BelSU DSpace logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/46464
Название: Influence of L-lysine sulfate on containing of vitamins and minerals in the body of broiler chickens
Авторы: Shaposhnikov, A. A.
Yakovleva, I. N.
Nedopekina, I. V.
Krut, U. A.
Zakirova, L. R.
Ключевые слова: agriculture
poultry farming
L-lysine sulfate
broiler chickens
blood
liver
bones
concentration of vitamins
calcium
phosphorus
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Influence of L-lysine sulfate on containing of vitamins and minerals in the body of broiler chickens / A. A. Shaposhnikov [et al.] // Research result: pharmacology and clinical pharmacology. - 2016. - Vol. 2, № 4.- P. 91-94. - Doi: 10.18413/2500-235X-2016-2-4-91-94. - Refer.: p. 94.
Краткий осмотр (реферат): Experimental researches have shownthatthe L-lysine sulfate (the product of microbiological synthesis) has a positive effect on metabolism of vitamins A, E, C in the liver and minerals calcium and phosphorus in the blood and bones of broiler chickens. The dose of L-lysine sulfate of 800 mg-kg" 1 and 1000 mg-kg-1 weight body has influence on increasing vitamins level in the liver. Was observed, that indexes of calcium and phosphorus are increased in the blood but it’s decreased in the bones of broiler chickens. This results are necessary for Veterinary Pharmacology Consults and official practically using in agricultural sectors of Russian Federation
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/46464
Располагается в коллекциях:Vol. 2, № 4

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Shaposhnikov_Influence_16.pdf141.67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.