Skip navigation
BelSU DSpace logo

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/42857
Title: Национально-культурные характеристики французского кулинарного дискурса и терминологии
Other Titles: магитерская диссертация
Authors: Седых, Н. В.
Keywords: языкознание
французский язык
кулинарный дискурс
кулинарные номинанты
французская нация
кулинарная терминология
культура питания
магистры
Issue Date: 2019
Citation: Седых, Н. В. Национально-культурные характеристики французского кулинарного дискурса и терминологии : магистерская диссертация / Н.В. Седых, науч. рук. А.П. Седых. - Белгород, 2019. - 127 c. - 44.04.05 Педагогическое образование.
URI: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/42857
Appears in Collections:2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sedykh_Natsionalno_19.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.