Skip navigation
BelSU DSpace logo

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/38062
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалахова, М. С.-
dc.date.accessioned2021-03-14T14:36:52Z-
dc.date.available2021-03-14T14:36:52Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМалахова, М. С. Оптимизация условий выделения пектинов и фенольных соединений из яблочного жома : выпускная квалификационная работа / М.С. Малахова, науч. рук. Л.А. Дейнека. - Белгород, 2019. - 43 с. - 04.03.01 Химия.ru
dc.identifier.urihttp://dspace.bsu.edu.ru/handle/123456789/38062-
dc.language.isoruru
dc.subjectхимияru
dc.subjectобщая химияru
dc.subjectпектиныru
dc.subjectпротопектинru
dc.subjectпектиновые веществаru
dc.subjectпектиновые кислотыru
dc.subjectбакалаврыru
dc.titleОптимизация условий выделения пектинов и фенольных соединений из яблочного жомаru
dc.title.alternativeвыпускная квалификационная работаru
dc.typeOtherru
Appears in Collections:2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Malaxova_Optimizaciya_19.pdf1.29 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.